Underbevidsthedens hemmeligheder

Folk er i overvejede grad optages at hvad der sker i den yderverden, og ofte bliver de frustreret og stressede over disse situationer. Vi beskæftiger os ikke med den indre verden – og i endnu mindre hvordan den inder verden påvirker den yder verden.

Over 90 % af vores mentale liv foregår ubevidst, og undlader vi at have fokus på dette indre liv, så lever man indenfor særdeles snævre rammer. I modsætning til vores bevidsthed, så arbejder underbevidstheden 24 timer i døgnet og sover aldrig.

Hemmelighed #1: ”Den indre verden skaber den ydre verden”

Tanken er handlings spire. Reaktion er underbevidsthedens respons, som stemmer overens med tankens natur. Fyld din bevidsthed med tanker om harmoni, sundhed, fred og velvilje.

Din indre verden er som en have, og dit beviste sind er gartneren. Dagen lang planter du tanke-frø i haven. Nogle plantes bevidst, mens de fleste plantes ubevidst. Som du sår – således skal du høste.

Enhver tanke er således en årsag, og enhver situation er således en virkning.

Det er derfor af største vigtighed, at vi er opmærksomme på vores tanker og følelser, så vi ikke planter frø, der vil være bitre at høste i fremtiden.

Jo mere bevist du er om hvad du planter, en mere storslået høst, kan du se frem til.

Når du lærer at bruge underbevidsthedens kraft, vil du kunne tiltrække og frembringe ønskede tilstande og løse alle problemer.

Hemmelighed #2: ”For at ændre yder omstændigheder, er du først nød til at ændre den indre årsag”

De fleste søger desværre årsagen i yder omstændigheder, og investerer meget tid og energi i at kontrollerer den yder verden.

Din underbevidsthed adlyder de ordrer, der kommer fra bevidstheden med udgangspunkt i, at bevidstheden anser dem som sande og fremmende for dit liv.

Hver gang du siger, ”det kan jeg ikke”, så laver du en kommando til underbevidstheden, og underbevidstheden vil gøre alt for at adlyde din ordre.

Hemmelighed #3: Du bliver hvad du tænker – Lad aldrig en negativ tanke stå uimodsagt.

Alt hvad du vanemæssig tænker synker ned i underbevidstheden, som så skaber ud fra dine tankers natur. Når først underbevidstheden accepterer en ide, omsættes den til virkelighed.

Alt hvad du fasteholder med din tankevirksomhed, og som accepteres som sandt, vil underbevidstheden tage til sig og den vil fremme følelser og reaktioner, der får denne virkelighed til at manifesterer sig.

Hemmelighed #4 ”Det eneste som du behøver, at få din underbevidstheden til at accepterer ide’erne”

Er underbevidstheden fuld af fejlagtige overbevisninger, fejlagtige begreber og forkert information. Så er det vigtigt, at disse tankemønstre bliver omskrevet. Dette kan du gøre ved at fastholde et tankemønstrer og via gentagelses magt, vil de trænge ned i underbevidstheden.

Hemmelighed #5 ”Underbevidstheden kan ikke pålægges noget, der strider mod den bevidste vilje.

Vi har alle vores indre frygt, meninger og holdninger, som er styrende for vores liv. De tænder vores følelser og styrer vores adfærd og bliver til vores virkelighed. Frygt, bekymring, jalousi, vrede og lignende er de mest destruktive tankemønstre.

”Ligesom vandet tager form efter det kar det hældes i,
således tager dit liv form efter de tanker som hældes i underbevidstheden”

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 7.2/10 (19 votes cast)
Underbevidsthedens hemmeligheder, 7.2 out of 10 based on 19 ratings

Relaterede blogindlæg:

 1. Udnyt underbevidsthedens visdom Newton fortæller om, hvordan han i en drøm fik kimen til at grundlægge den moderne videnskab. Lignende beretninger kender vi fra Albert Einstein og Mozart, der hørte en hel symfoni i et splitsekund. Når vi kigger ind i os selv, så har vi måske også selv oplevet denne form for...
 2. Hvad er hypnose? Hypnose er en ændret mental tilstand. Tilsvarende oplever vi en ændret mental tilstand, når vi dagdrømmer eller drømmer om natten. Det er ligesom at se en film, som man lever sig ind i. Der er en sørgelig scenen, og du føler dig trist. Men hvorfor blev du trist? Scenen var...
 3. Lev i balance med dig selv De fleste oplever en personlig krise, når de kommer op i tyverne, men kommer gennem den uden støre problemer, men med en del større selvindsigt. Ignorerer man derimod signalerne og fortsætter med at leve i ubalance, så ender man med stress og depression....
 4. Hvad er underbevidsthed Underbevidstheden er den del af psyken, vi ikke har umiddelbar adgang til. Det er her vores intuition, indskydelser, inspiration, forudanelser, fornemmelser og ideer kommer fra....
 5. Personal Power Kvaliteten af dit liv afhænger af, hvordan du styre din indre dialog. Det er ikke hvad der sker dig, der er afgørende. Det er hvordan du integrerer begivenhederne i dit liv – der er afgørende....

En tanke om “Underbevidsthedens hemmeligheder”

 1. Hvordan får jeg min undetbevidsthed til at gøre mig til millionær,???
  Besvar helst på mail lgc89@live.dk elker tlf 30131157

  VA:F [1.9.17_1161]
  Rating: 2.0/5 (1 vote cast)
  VA:F [1.9.17_1161]
  Rating: -1 (from 1 vote)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *